Abraç a la humanitat



Sento tot sovint com es diu que a la societat actual hi ha una crisis de valors, sembla que cada cop som més individualistes i que els ideals que fa uns anys servien de model, s'estan perdent.
Potser la gent que pensa d'aquesta manera, te una certa concepció estàtica dels valors. Per a mi, son un concepte que està en continua evolució, una evolució que va paral·lela a la nostra pròpia evolució com a individus i com a societat.

No estem perdent els valors, simplement aquests estan evolucionant. El que fins ara representava l'entorn més proper (família, amics, coneguts, etc...) sobre el que aplicar un codi de conducte, unes normes i uns límits vers als altres, s'ha ampliat. Segurament gràcies a la globalització.

És evident que ara l'espai on desplegar aquests valors és més ampli. Tenim més informació, i sabem de gent que viu a l'altre punta del planeta que necessita ajuda, ja sigui a causa de catàstrofes, guerres, malalties, etc...
Els nostres valors, ens empenyen a ajudar desinteressadament a aquestes persones que ni coneixem. Quina mostra més bonica de valors.
La nostra capacitat d'estimar s'està ampliant. Ens unim a nivell global i anem més en la mateixa direcció i això està molt bé.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front