Córrer és un acte de generositat

Aquí tens un text i un vídeo que et pot ajudar a motivar-te per sortir a córrer o fins i tot potser per a viure. Si fas la prova de substituir la paraula "córrer" per "viure", en realitat veuràs que el text segueix funcionant però adquireix un sentit encara més profund. Pren-te córrer com el fet simbòlic de viure.





"Si és certa la llei que diu que l'energia ni es crea ni es destrueix tan sols es transforma, quan utilitzem l'energia acumulada en nosaltres per córrer, aportem de nou aquesta energia al món.

Per aquest motiu córrer és un acte de generositat amb el món, un gest d'amor que ens manté en contacte amb l'energia universal.

Per poder sentir amb tota intensitat aquest acte de generositat és necessari córrer en contacte amb la terra, acariciant-la en cada gambada.

Com un gra de sorra, la nostra energia s'expandeix en el món perquè així segueixi girant:
El vent que produïm al nostre pas afavoreix la pol·linització de les plantes; la nostra petjada esmicola les fulles i branques del terra accelerant la creació de compost amb el que creixeran noves plantes que al seu torn serviran d'aliment a infinitat d'éssers vius; la nostra suor vaporitzada s'eleva i alimenta els núvols perquè pugui ploure i així els rius flueixin generosos per les muntanyes; la calor que produïm crea un hàbitat més agradable per a molts animals.

Gràcies en definitiva per fer que tots els subtils engranatges que mouen el món segueixin girant.

Córrer descalç et permet notar totes aquestes interrelacions entre tu i el món, però córrer d'aquesta manera no solament alimenta al món exterior també serveix per enriquir el nostre esperit i fer-nos millors persones. Córrer és amor en acció."


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front