Imatge dinàmica d’Einstein



Un consell, no sempre te el mateix poder de convicció
Depèn entre d’altres coses de la teva capacitat de comprensió i de la receptivitat del moment, però també depèn de qui te’l dona. És diferent si te’l diu algú qualsevol, que si te’l dona una persona a la qui tens en alta consideració, com per exemple un personatge tant important i amb el prestigi d’Albert Eistein.

En aquest sentit pots aprofitar una aplicació que existeix a la xarxa, que juga amb una famosa foto d’Albert Eistein. És senzill, permet canviar el text que hi ha a la pissarra de la imatge i posar el que tu vulguis. Tan sols has d’escriure el text que desitgis en el formulari adjunt i alinear el text amb "espais" i “enter”. Després si fas clic a “vista preliminar”, el text de la imatge canviarà automàticament. Pots descarregar-te la imatge amb el teu text per imprimir-la, utilitzar-la com a fons de pantalla o per al que tu vulguis.

Ho pots utilitzar simplement com a broma, tot i que no és gaire correcte posar en boca d’una altre persona coses que potser no ha dit ni hauria dit mai. Però també pots aprofitar el “poder de convicció” d’Albert Eistein per fer que digui una cosa important per a tu, a mode de recordatori. Pot ser com un consell que t’ajudi a ser millor.


L'enllaç per accedir es: http://www.hetemeel.com/einsteinform.php

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front