Primera experiència amb unes Huaraches

Després de llegir el conegut llibre "Born to run" de Christopher McDougall, tenia moltes ganes d'experimentar com és això de córrer amb sandàlies (Huaraches) com fan els Taraumares. Diuen que és el calçat per córrer "minimalista" més exigent. Vaig estar investigant a Internet les diferents opcions:

Luna Sandals
5dedos (Vibram)
Pies Sucios
Invisible shoes

Una opció alternativa era fer-les un mateix a mà, comprant els materials en una ferreteria. Finalment em vaig decidir per comprar unes Huaraches Pies sucios model "Natura".
El primer que puc dir és que quan les vaig rebre hem va sorprendre molt l'excel·lent presentació, original i sostenible a la vegada (venen ficades en un petit sac natural, perfectament col·locades amb una cinta i et regalen un divertit clauer amb una huarache en miniatura).
Després en quant les toques t'adones de la qualitat dels materials, el cuiro dels cordons i la plantilla, la goma de la sola, totes elles es veuen ben construïdes. A més els punts d'ancoratge laterals en el taló, com passa en la majoria de models, no sobresurten per sota la sola i per tant no es desgasten amb l'us.

En quant te les proves tens la sensació d'haver-les portat tota la vida, còmodes, lleugeres, el peu està lliure.
Aquí tens un vídeo de les primeres experiències: "Probando las Huaraches"



Les sensacions son molt bones, és molt agradable sentir la llibertat als peus.

Encara he d'agafar una mica de pràctica amb la llaçada òptima per què s'ajustin bé al peu i no s'afluixin els cordons, però m'encanten, cada cop que les utilitzes van agafant més la forma del teu peu i per tant s'ajusten millor en cada us.

Comentaris

  1. La verdad es que tienen una pinta genial. Yo con las Simna estoy muy contento también...

    A seguir dando caña.

    Salud!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front