Classe avorrida?


Quan anava a l’escola, mentre el mestre impartia classes, molt sovint la meva imaginació volava a llocs insospitats. Com en aquell moment a la mà tenia un bolígraf per en teoria prendre apunts, sense adonar-me començava a fer dibuixos per les vores del full i fins i tot a sobre la taula (...al final de classe els esborrava).

La temàtica era molt variada, de vegades dibuixava a companys de classe, al mateix professor, monstres o simplement dibuixava allò que em venia de gust o m’agradaria fer.

Encara conservo alguns apunts on es barreja de manera caòtica el text amb dibuixos. Suposo que a molta gent li passa això, el cas és que m’ha fet molta gràcia descobrir que hi ha una noia als Estats Units que també dibuixa en les hores de classe, però d’una forma molt més original.


Es tracta de Jody Steel de 19 anys, estudiant de Producció Audiovisual en el Emerson College de Boston (EEUU). Quan s’avorreix a classe utilitza el seu cos com a llenç. Es veu que fa dos anys que pinta amb retolador sobre les seves cuixes dibuixos molt treballats i amb molt de realisme.


Més o menys triga uns 45 minuts en fer cada dibuix, i al ser realitzats sobre la pell, segons com semblen tatuatges.
Es veu que ha fet un pacte amb els professors i companys, de manera que li deixen fer a canvi de que al final ensenyi a tots el treball realitzat.


Els seus dibuixos s’han convertit en un fenomen viral a internet, fins al punt que li han servit per aconseguir una oferta de treball com il·lustradora.

Si voleu veure més treballs de Jody Steel, aquí teniu la seva web:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front