Converteix-te en editor



Ja siguis escriptor, dibuixant o fotògraf, sovint és difícil trobar un editor disposat a publicar el teu treball. I és normal, ja que l’edició d’un llibre te uns costos bastant elevats (disseny, maquetació, impressió, distribució, etc.) i a sobre no deixa de ser una empresa arriscada sense plenes garanties de recuperació de la inversió.

Per sort hi han alternatives que et permeten publicar les teves creacions de forma gratuïta

Yumpu” i “Isuu” son dos espais web molt similars amb els que podràs publicar digitalment llibres, revistes, documents o catàlegs a nivell mundial i de forma gratuïta.

Aquí post veure dos exemples:



Outdoor Sports Guide

És increïble saber que tens a un clic un potencial de milions de possibles lectors per tot el món

El procés per convertir-te en editor és molt senzill, només cal registrar-se en una de les dues aplicacions on-line. En pocs minuts rebràs un correu de confirmació, i comença a publicar arxius! Podràs utilitzar qualsevol document que hagis creat en format PDF (pot contenir fotos, dibuixos, text, enllaços, vídeos, etc.). Per iniciar el procés de conversió en llibre o revista electrònica, simplement has d’anar a la web de “Yumpu” o “Isuu” i carregar l'arxiu. En un moment es generarà la teva publicació digital llesta per a ser visualitzada per tothom. Els lectors, podran llegir, passar pàgines, ampliar contingut, visualitzar a pantalla complerta, clicar enllaços, veure vídeos, etc.

A més, totes dues aplicacions on-line, estan optimitzades per als motors de cerca (SEO), i estan integrades les xarxes socials, amb el que és molt fàcil compartir la teva publicació.

Si encara ho vols més senzill, també pots fer el disseny i muntatge de la publicació, directament amb les plantilles de que disposen “Yumpu” o “Isuu” per generar el teu PDF.

Espero que aquestes dues aplicacions on-line siguin de la teva utilitat i comencis a publicar els teus treballs.


Sense adonar-te, t’hauràs convertit en editor!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front