Exercici d'imaginació amb els núvols


Quan era petit m'agradava tombar-me al camp sobre la gespa i mirar els núvols. Ja fos sol o en companyia d'un amic, era molt agradable identificar coses concretes en les capritxoses formes que evolucionaven per l'aire. El temps s'aturava, les preocupacions desapareixien i només existia el plaer d'utilitzar la imaginació. Alguna vegada ho he practicat també amb els meus fills i sempre ha estat una activitat divertida i excitant que alimenta la imaginació.



L'artista Martin Feijoó ha creat el projecte personal "Shaping Clouds" on fa un pas més, ja que converteix núvols en il·lustracions. A partir d'unes fotografies que va realitzar en un viatge a Mèxic, transforma els núvols en el que li suggereix la seva forma, el resultat és un desbordant exercici d'imaginació. El mateix Martin Feijoó comenta:

"De pequeño me contaron que la forma de las nubes estaba a cargo de los payasos expertos en globoflexia que vivían en el cielo, para seguir entreteniendo a los niños. Durante mi viaje a México recordé esto y comencé a fotografiar nubes por la carretera. Así nació “Shaping Clouds”, una serie de dibujos con lo primero que se me ocurrió al ver esas nubes que imagino que alguien había hecho para mi"
Un divertit exercici que pots practicar per cultivar la teva imaginació i la teva percepció visual
Aquí pots veure alguns més dels genials exemples de Martin Feijoó:

Si vols veure el projecte complert de Martin Feijoó pots seguir el següent enllaç:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front