El retorn de Kiko i els seus amics!


Tornen les aventures de “Kiko”, un personatge que vaig crear fa uns anys i que ara retorna renovat i adaptat a les noves tecnologies.

Kiko
És un nen simpàtic i amb una gran curiositat per aprendre del món que l’envolta. En Kiko –com a molts nens– la foscor l’espanta; de vegades menja massa dolços; ha d’aprendre a vestir-se i a banyar-se sol, i a més, li costa deixar les seves joguines als seus amics: com la bicicleta nova.
L’estimació, la paciència i la comprensió dels seus pares seran molt importants perquè ajudaran el nostre amic a superar aquests petits problemes.

La Col·lecció KIKO
Una col·lecció de llibres dirigida a nens de 2 a 7 anys, amb il·lustracions agradables, que ajuden el nen a “llegir” el llibre mentre les ressegueix. La presència d’elements positius (superació, comprensió, humor) estimulen el desenvolupament en valors.
Amb els llibres de Kiko, pares i educadors disposaran d’una eina positiva per promoure l’aprenentatge del nen mentre segueix les seves aventures.


 Ebooks de KIKO
Ara es recuperen els 10 primers volums, escrits per Salva Lenam, per oferir-los de nou a tots els nens, aquest cop adaptats a les noves tecnologies, en format digital (ebook), y en dos idiomes català i castellà.

Aquí tens l’enllaç a Amazon Kindle:

– Enllaç KIKO en català
– Enllaç KIKO en castellà


Per mantenir-te informat sobre les novetats de Kiko, segueix-lo a Facebook!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front