Punt de llibre per Sant Jordi


Sant Jordi, un dia ideal per a iniciar als nens en l’apassionant món de la lectura i els llibres. Et proposo explicar-li la llegenda de Sant Jordi i construir junts un pràctic punt de llibre per a utilitzar en el pròxim llibre que llegeixin.    

La llegenda de Sant Jordi
Explica la llegenda, que hi havia un gran drac que tenia atemorits a tots els habitants d’un poble. Perquè el drac no els ataqués li lliuraven animals per menjar, però va arribar un dia en què es van acabar tots els animals al poble.
El drac seguia amb gana i els habitants van decidir que l'única solució era sacrificar-se un a un. Van posar els noms de tots en una olla, inclosos els de el rei i la seva preciosa filla, la princesa. Cada dia una mà innocent treia un paper i al que li tocava era lliurat al drac perquè se’l mengés.
Un dia va sortir el nom de la princesa. El rei, va demanar clemència per a la seva filla, però s'havia de complir l'acordat. Just quan el drac es va acostar a agafar a la princesa, va arribar un cavaller muntat en un preciós cavall. El cavaller va aconseguir clavar la seva espasa just en el cor del drac. De la ferida va sortir un gran doll de sang que va caure a terra i allí mateix va créixer un roser. El cavaller va recollir una rosa i la hi va donar a la princesa. Sant Jordi era el nom del cavaller.
Tot el poble es va posar molt content en saber la notícia, el drac havia estat derrotat i el poble podia viure tranquil per sempre.
 Punt de llibre B/N

Punt de llibre per als teus fills
Aquest Sant Jordi, KIKO et proposa un fantàstic punt de llibre perquè els teus fills s'aficionin a la lectura. Solament has de descarregar-ho (clicant sobre les imatges) i imprimir-ho. Els teus fills poden pintar-ho o simplement retallar-ho i junts explicar la meravellosa llegenda de Sant Jordi.


 Punt de llibre color

I si estàs pensant en llibres per a regalar… aquí tens una selecció de llibres digitals de la Col·lecció KIKO! 
Bona lectura i Feliç dia de Sant Jordi!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front