Obrint la ment




És difícil definir què és la creativitat, es podria dir que és la capacitat de combinar les coses d’una manera nova per fer possible allò que encara no existeix

El fet creatiu planteja qüestions que et fan evolucionar, i per això és necessari ser receptiu i estar obert a l’exterior. En aquest sentit, la vida rutinària, previsible i repetitiva no ajuda gaire.

Hi han moltes coses que pots fer per a ser més creatiu i “obrir la ment”, però principalment la clau és la teva actitud, qüestiona les teves propies opinions i intenta fer i veure coses diferents.

Un exercici que et pot ajudar és fer les coses de diferent manera, per exemple si sempre vas a la feina pel mateix camí, canvia de ruta; o si normalment obres la porta de casa amb la mà dreta, fes-ho ara amb la mà esquerra. Petits canvis que t’obriran el camp de possibilitats i a la vegada t’ajudaran a mantenir la ment desperta i conscient.

(El dibuix que il·lustra aquesta entrada no és meu, l’he trobat a Internet, però m’ha semblat una immillorable representació del que és el fet creatiu en el camp del dibuix)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front