Personatges sorpresa


Quan era petit, el meu pare em va ensenyar un joc de dibuix molt divertit. No és necessari tenir coneixements de dibuix i es pot jugar amb dues persones però quantes més participen el resultat és més sorprenent i graciós. Només es necessita un paper, alguna cosa per escriure i ganes de divertir-se.

Un joc molt senzill però que fa riure

Consisteix en dibuixar un personatge inventat però fer-ho entre varies persones. La gràcia està en que cada participant dibuixa una part del cos del personatge sense saber com és la part que ha dibuixat l'altre participant anteriorment. El resultat és sempre sorprenent i divertit.

Per poder jugar només s'ha de plegar un paper Din A4 com a l'esquema (horitzontalment en 4 parts i verticalment també en 4 parts). Amb un sol full podràs fer fins a 8 personatges (cara i dors).



Com es veu en el gràfic inferior, cada participant ha de dibuixar una part del cos en cada pleg. És important que es vagi plegant i desplegant de manera que el següent participant no vegi el que ha dibuixat l'anterior:

1. Pleg: Dibuixar el cap fins el coll.
2. Pleg: Dibuixar el tronc fins a la cintura.
3. Pleg: Dibuixar les cames fins els genolls.
4. Pleg: Dibuixar la part baixa de les cames i els peus.



Al final ve la divertida sorpresa de desplegar el paper i veure com s'han combinat de manera impossible els fragments de dibuix per crear el personatge sorpresa.

Amb mínim material màxima diversió!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front