Sketching Científic


A partir d'una iniciativa de l'IDIBAPS, en col·laboració amb Zahorí de Ideas-Drawing on Location, el Centre Cívic Urgell i Casa Piera, amb el suport de la FECYT, es va organitzar el projecte Sketching Científic.

Consistia en convidar a un grup d'sketchers professionals a visitar el centre d'investigacions científiques de l'IDIBAPS per explicar amb dibuixos que es fa a l'interior d'aquest edifici, que treballa en estreta col·laboració amb l'Hospital Clínic.


Posteriorment, aprofitant la primera jornada de portes obertes a l'IDIBAPS, es va convidar a més de 100 sketchers aficionats a fer el mateix. Guiats per investigadors del propi centre, van poder dibuixar tots els racons que més els van cridar l'atenció.

Amb totes les il·lustracions es va fer una exposició molt interessant que aportat una visió diferent i personal del món científic.


Però el projecte no s'acaba aquí, s’ha editat un llibre amb els dibuixos realitzats, on es pot conèixer a través d'il·lustracions en què treballen els científics i amb quines eines. Si estàs interessat a veure el resultat d’aquest llibre, clicant al següent enllaç pots gaudir de la versió digital en format PDF: LLIBRE SKETCHING CIENTÍFIC IDIBAPS (cat/cast/eng)
http://www.idibaps.org/sketching/the-book.pdf

Aquí tens un vídeo explicatiu de tot el projecte:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front