Anem a imaginar...

Igual com hi ha qui camina per la muntanya i en trobar-se una branca a terra només veu un tros de fusta, també hi ha qui veu en aquella mateixa branca una oportunitat, un objecte amb potencial de transformar-se en qualsevol cosa, ja sigui un bastó, un punxó, un arcun pal de golf, una escopeta, una llança, un puntal per construir una cabana, un pont, una guitarra, una pesa, etc... només és qüestió d'imaginació.

Amb el dibuix també la imaginació és l'única frontera

A l'escola del meu fill petit, a classe de matemàtiques estan estudiant les taules de multiplicar. Com a complement per a fer-les més "digeribles", la mestre després de cada tanda d'exercicis, els proposa transformar els números en el que vulgui cada nen. He pogut veure només les transformacions realitzades pel meu fill (m'agraden molt les dels números 2 i 7), però el resultat de la resta de nens deu ser també molt original:



És un enriquidor exercici visual, que tu també pots fer. Escriu un número o demana a algú altre que te'l escrigui en un full i transforma'l en el que et suggereixi la seva forma. Si ho prefereixes també pots fer-ho amb lletres que ni ha moltes!

Prova tu també aquest exercici per alimentar la imaginació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front