Exercitant la imaginació


Aquí tens un interessant exercici d’imaginació

"Do it yourself, Doodler" (DIY) és un projecte realitzat per l’il·lustrador David Jablow. Es veu que va trobar una llibreta antiga (concretament dels anys 70), que tenia 39 pàgines on es repetia una suggeridora silueta femenina amb zones del dibuix inacabades. Anava acompanyada d’una frase que deia “Do it yourself, Doodler”.



Aprofitant la silueta femenina com a patró, va il·lustrar cada pàgina amb una història totalment diferent. El resultat és molt divertit i demostra la creativitat de l’autor. Aquí tens una petita mostra d'aquest treball:









Si tens curiositat per veure el projecte complert aquí està l’enllaç de flickr: http://www.flickr.com/photos/davidjablow/5159163362/in/photostream/

És un molt bon exemple de com es pot entrenar la imaginació. Les possibilitats hi son, només cal dedicació per explorar-les.

Avui et proposo un exercici d'imaginació, inspirat en aquest projecte: Dibuixa un home o una dona en una posició concreta, però deixant alguna part inacabada (si ho prefereixes pots descarregar-te una de les següents il·lustracions d'exemple).



Després fes fotocopies o imprimeix-la varies vegades, en cada una completa la il·lustració inventant una història totalment diferent. És molt divertit, i veuràs l’enriquidor que resulta descobrir com pots obrir el ventall de les possibilitats creatives.

Que et diverteixis!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front