Creant línies de temps

A la xarxa existeixen moltes aplicacions útils, una d’elles segurament és Timetoast. Una eina on-line que permet crear gratuïtament línies de temps dinàmiques.


Però què és una línia de temps? Una línia de temps és un tipus de gràfic on sobre unes barres, es marquen les dates que es vol destacar. S'utilitza per mostrar esdeveniments al llarg d'un període de temps.

A Timetoast, Podràs veure infinitat de línies de temps creades per usuaris de tot el món, ordenades per categories. Igualment podràs crear les teves pròpies línies de temps i compartir-les per què altres les puguin gaudir.

Una eina amb moltes possibilitats per científics, educadors i estudiants

Per començar a utilitzar Timetoast (http://www.timetoast.com) només cal registrar-se. El funcionament és senzill i intuïtiu, però si tens dubtes pots consultar aquest detallat tutorial amb diapositives: http://www.slideshare.net/lalunaesmilugar/tutorial-timetoast-18857293

La gràcia de Timetoast és que son línies de temps dinàmiques, en las que còmodament pots afegir o treure text, fotos, enllaços i vídeos. Si tens ganes pots començar creant la teva pròpia biografia, assenyalant tots els moments memorables de la teva vida. Seria un interessant treball d’introspecció, però recorda que l’únic que ens queda del passat és l’experiència.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front