Dibuixar còmics amb "PIXTON.COM"



Si t’agrada dibuixar, provablement en algun moment t’hauràs plantejat realitzar un còmic. És una feina complexa on es necessiten coordinar múltiples habilitats: pensar el guió, crear els diàlegs, dissenyar personatges, dibuixar, colorejar, en definitiva una feina laboriosa però a la vegada intensa i apassionant.



Segur que et resulta interesant l’espai web www.pixton.com, on podràs realitzar els teus còmics de manera senzilla. Es tracte d’una complerta aplicació “online” i gratuïta, que et permet crear còmics amb total flexibilitat: pots decidir el número de vinyetes, l’amplada de les mateixes, dissenyar els personatges, col·locar-los en cada vinyeta en la posició desitjada, donar-lis expressió, el moviment, afegir paisatges de fons, col·locar bafarades, i molt més.


Per les escoles pot convertir-se en una motivant eina, els nens en grup o individualment poden demostrar els seus treballs a través d’un còmic, mostrant de manera creativa els seus coneixements i a la vegada reforçant el llenguatge i l’ortografia. Les empreses també poden utilitzar aquesta aplicació, per millorar les seves presentacions, difondre missatges d’una manera diferent, etc.


En definitiva una original iniciativa que afavoreix la creativitat. És una llàstima però que no sigui totalment gratuït, ja que per accedir a les opcions complertes d’edició has de pagar una quota mensual. Per la resta em sembla una eina fantàstica amb la que experimentar amb la creació de còmics.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front