El plaer de patinar

Probablement patinar és una de les activitats més semblant a la sensació de volar però sense aixecar els peus del terra. És com planejar suaument però a ran de terra.


Últimament complemento els entrenaments de córrer amb alguna sortida a patinar. Aparentment és molt diferent córrer descalç o minimalista amb col·locar-se les rígides i aparatoses botes de patinar en línia, però la veritat és que es complementen molt bé totes dues activitats. Amb el patinatge reforces peus, turmells i cames en general, de manera que et serveix després per córrer més i millor. El patinatge t'obliga també a desenvolupar molt el sentit de l'equilibri que també és molt important per córrer trepitjant de manera eficient.


A Barcelona existeix l'APB (Associació de Patinadors de Barcelona), una fantàstica associació sense ànim de lucre, que estima els patins. Periòdicament organitza rutes obertes per la ciutat. També realitza cursos gratuïts de diferents nivells per qui vulgui aprendre o millorar la tècnica del patinatge en línia.


La sensació de llibertat que pots tenir amb els patins és similar a la que pots sentir quant somies que voles.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front