"Posemaniacs"

Ahir navegant per la xarxa vaig tenir una sorpresa agradable en descobrir un espai web força interessant sobre dibuix.




Es diu "www.posemaniacs.com", es tracte d’un espai creat per ajudar als artistes i estudiants a dibuixar el cos humà. Conté una gran varietat de figures en 3D, en infinitat de posicions i és perfecte per practicar el dibuix ja que en tots els models, tant homes, dones o nens, es poden apreciar perfectament tots els músculs del cos.

Al ser figures en 3D, permet la llibertat de girar la imatge fins trobar la perspectiva desitjada. Per facilitar l’encaix de la figura sobre tot a l’inici, te una interessant opció en que es superposa una quadricula al model. A més és molt pràctic ja que pots posar la figura escollida a pantalla complerta. Una altre opció mostra la silueta del model en negatiu com si fos una taca, això és útil quan dibuixes figures amb posicions complexes. I per si no fos prou complert te un apartat amb models de caps, mans i peus també en 3D.


A més, potser el millor de tot, és que és gratuït, em sembla una idea genial. Cada cop hi han més iniciatives que ajuden a que el coneixement estigui a l’abast de tothom de manera gratuïta, lliure i independent. Felicito als creadors.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com dibuixar un cos humà proporcionat (home) 1

Tipus de peus

Com crear una figura articulada

Com dibuixar un cos femení proporcionat (dona) 1

Com dibuixar un cap de front